Getting My gömme rezervuar servisi To Work

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the ideal YouTube knowledge and our most up-to-date characteristics. Learn more

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

You are able to e mail the location operator to let them know you were being blocked. Remember to involve Whatever you ended up doing when this site came up and the Cloudflare Ray ID discovered at the bottom of this webpage.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gömme rezervuar servisi gerçekleşmesini sağlar.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine gardenımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler gömme rezervuar yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metal ayaklı gömme gömme rezervuar servisi rezervuar modellerinden oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan gömme rezervuar servisi sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Your browser isn’t gömme rezervuar supported any longer. Update it to find the ideal YouTube experience and our hottest characteristics. Find out more

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page